Tegnap szerintem bőven volt ebben kisbüfi eladás és átmenés a wáberer buliba , előtte meg 4IG rally is volt , Master is . Ami továbbra is fura az a sokat szajkózott semmiből megjelenő eladók , akik nem állnak be a könyvbe és vevői oldalon ugyanez . Pont úgy megy a játék , hogy minden nap 1 forintot csorogjon le, miközben erre nincs semmi ok ( megjegyzem a felmenetre sem volt a covid után , szimplán csak a két befektetési alap bevásárolt , majd eladott mindent , így volt meg a hullám nagyobb része)
Ettol tartok en is (ne legyen igazam!) Egyszeruen ez mar tuk sok hobby esesnek, es sima shortos golyocsavarasnak is. Raadasul a mai,es a kb 4 hettel ezelotti 1-2 nap kereskedesen kivul erdemi reszvenyszam meg sem fordult a parketten,ergo jocskan netto eladasok tortentek, visszavasarlas szinte semmi. A mai napon is jol latszott,a vevok megjelenese nem h emelkedest generalt volna,de sokkal inkabb duhodt raadast es ontest. Felo h bennfentes-tokmindegy mennyiert-kiszallas zajlik a hatterben.
Ennél negatívabb szentiment már nemigen lehet, holnap fordul :D
Törölt felhasználó2021. 08. 11. 20:25
A lényeg, h nem is rejtegetik h manipulálják az árfolyamot. Ha a vezetőség/set benne van akkor min. bírság, rosszabb esetben én kipenderíteném őket a BÉT-ről. Nem hiszek el, h néha nem lehet az általuk kicsiknek hitt emberekkel szórakozni. Mindig van egy erősebb!!!Először a jogi út, aztán ha az nem megy akkor.....
Magyarul orbok nem akarja el -átadni a céget egy bizonyos érekkörnek ? Ezért adja maga orbok a papírjait? Ezt csak ő állítja szerintem , hogy ezért zúhan az árfolyam.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja