Ez neked fepattanás? Gratulálok. Ilyen speka papírnál kifogni 3-5 forintos emelkedést, megcsípni az alján eladni a tetején, csak szerencse. Nekem senki ne mondja, h ezt meg tudja fogni bárki is.
Ha már az ember beragad magasan akkor inkább bővít. Ezt tettem, de eddig nem vált be. Pedig az átlagom már 56 körül van. Sokaknak ennél sajnos joval magasabb. Velem nem dobatják el.
De ezek szerint valami lehetőséget mégis látsz benne, ha mindig belevettél. Ugyan nekem nincs sok belőle, és túl nagy pozit nem is akarok felépíteni, viszont ezen a szinten én inkább veszem, mint eladom.
Visszaolvastam kicsit. Nagyon véded/képviseled a SET érdekeit. Kicsit elmagyarázom. Nincs olyan szint ebben a szar papírban, ahol érdemes lenne belevenni, közel 6 hónapja már!!! Nekem van, 82ft,60ft,58ft,52ft,46ft,42ft,40ft,39ft,37ft-os papírom, és egy nap sem lehetett volna vele napiban kereskedni!Mert pár napot leszámítva nem bírt emelkedni. Akkor miről is beszélünk?
Egyébként Sóvágó tele van részvénnyel, ő miért nem megy be és vonja kérdőre ezt a veréb Orbókot...? Miért nem nézi át a pénzügyi helyzetét a cégnek? 10%-os tulajnak már csak nem mondanak nemet
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja