Én is nagyon gondolkodom h kiszállok. Ez már nagyon gáz. 41en is vettem h majd eladom 44körül csökkentve a minuszt. Az sem jött be. 39.4 vettem tegnap is. Az sem jött be. Csak az a gond h majd 100e db-ot mire eladok nagyon lemegy. Tud valki 10es könyvet? Előre is köszi.
NA eddig zoky irogatta a 37ft-ot, sokáig úgy nézett ki nem jön össze, hónapokig próbálta odáig lebeszélni, el is tünt, most meg jössz ezzel a 18ft-al. Mondom, lehet bemegyek a set-hez és fizetek nekik minden hónapban, h lehet részvény pakkom... Még jó, h pénzem max..20% álll ebben a szarban, de már azt is nagyon bánom, bíztam a trimánban, kár, h nem láttam, h csak egy plusszos cég kellett a set-nek, nem akarnak nyereséget termelni.....Ez a benyögött triman apport ár is átverés volt. Vicc h azóta zuhan a cég rv.
Annyiban igaza van, hogy itt nem kell harcolni. Ha látod az alkalmat belenyúlsz, de ha 1-2-5-10-20%-t onnan esett még akkor eldobod s elfelejted, várod a következő esélyt (akár más papírban). Vagy annyit lehet még esetleg, hogy pici pénzt teszel bele ha tűzön-vizen át tartani akarod. De az a figura, hogy nagy pénzzel tűzön-vizen át, az csak idegbajt szül meg érzelmeket: kapzsiságot, félelmet, reményt, dühöt, apátiát. Néha bejön és kasza van, de talán egy egyenletesebb és nem feltétlenül lassabb, idegbaj nélküli gyarapodás jobb, kezelhetőbb, elviselhetőbb.
Nagyon jókat írsz és egyeseknek fáj az igazág! Én pluszt adtam
Törölt felhasználó2021. 07. 29. 19:13
Arra lennék kiváncsi, mikor negatív hozzászólásaim vannak az rv miatt, kik azok akik nem látják mi folyik itt, miért kapok tőlük mínuszt? A set emberei lehetnek? VAgy ennyire bíznak? Én is bíztam mivel egy valog pénzt fektettem ebbe a cégbe. A minuszolóknak írom, ezeket a cégeket egytől egyik kivágnám a bétről, mivel ők a mi pénzünkért jöttek a tőzsdére, amiért adniuk is kellene valamit. Ennyi erővel mehetnének a bankokhoz kuncsorogni!!!Ja hogy egyszerűbb a kisebert megfejni és lelépni a pénzével.....
"A világot inkább a bizalom, mintsem a pénz mozgatja." Joseph Stiglitz Na ez az , ami már itt nagyon nincs a BIZALOM sokak részéről NULLA , és a pénz is lassan !
Van aki bele mer venni. Ma is van 14 kötés, egy ízben sikerült beverni 38.8ft-ig. Nem semmi hova süllyed még ez a fos papír? Most is 39ft. Mondom ezt úgy, h ma a bux szárnyal, vele majd minden más is. Szerintem lehet temetni....a 40ft is
Ejjj, pedig már azt hittem, hogy a Kékszalag meg egy kis nyaralás lenyugtatja az egymásnak feszülő táborakat, de úgy tűnik csak mérsékelten lett igazam :) "Terminus technicus" amúgy szerintem ne keverjük a befektető és a spekuláns fogalmát. Persze ismerünk nem csak ilyen vegytiszta magatartást tanúsító versenyzőket is ( stratégiai & játszós pakk jedi lovagot), de talán mindegy is. Megjegyzem, pszichológiailag ki tudja miért, de valahogy mindenki nyugodtabb, ha az aktuális árfolyamok a bekerülési ára felett van az embernek. A lényeg, hogy akkor megy felfelé az árfolyam, ha veszik. Ha bizalom van, akkor akár eladni sem nagyon akarnak, ha viszont az látszik, hogy "hullámlovas fosztogatók" belsős támogatással bírva nyirbálják a büfik számláit, hááát akkor nem lesz oly nagy a bizalom és széles a vevői kör. Nem meglepő módon, mint mondtam korábban hamiskártyással nem ülünk egy asztalhoz. :) úgyis megpróbál átverni, akkor meg minek idegelje magát bárki. Persze van aki ezt más kárán, és van aki sajátján tanulja meg. Re: 1000-es tőkeemelés, árfolyammanipula, stb.... :) kár is sorolni. Kupec remélem lesz még Orbókos interjú amit megoszt :)
Törölt felhasználó2021. 07. 28. 19:29
köszönjük meg annak aki 90db-al feljebbrakta az árfolyamot és csak -0.25% lett ma.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja