Igazad van. Hihetelne h itt semmi nem megy. A 300eft forgalom sajna nulla. 38.7ft az első vevő most, ha megkapja egyszerre mínusz, szóval semmit nem haladtunk.....még
290 e Ft és 39,6 Ft Nem valami "dübörög a hangulat" érzés. Nekem olyan napi 50 mill Ft forgalom körül keltené fel az ingerem. Meg persze olyan 80-90 Ft-os árfolyam.
Nem mondtam, hogy holnap fog duplázni vagy triplázni az árfolyam. Azt sem, hogy nincs most bajban az árfolyam. Annyit mondtam , hogy érdemes tájékozódni, informálódni amennyire lehet. Ennek első , alap lépése , hogy a tulaj , ha tud elmegy a KGY-re forumozás helyett/mellett
Miről szeretnél érdekes beszélgetést? Hogy mit hazudozott régen, vagy mit hazudozik a jövőről? Esetleg hogy elmesélje mennyire átverte x vagy y? A valóság az, hogy megfuttatta az arfolyamot pár spekával, mellé hazudott pár hírt, a balekok megvették, most meg lapítás van. De ha majd ez v az lesz, akkor majd az árfolyam is :):):) Ugyan kérem....
Én bemegyek. Csak sajnos ismerem magam...biztos nem leszek sokáig bent... Könyvnézéssel kitörölheti a valogàt az ember. Bocs. Dolgozni kellene a kisbefektetők pénzéért. Ja büdös a munka? Vagy inkább menjen a bankokhoz kuncsorogni...ennyi
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja