Sajnos vagy nem sajnos nem ismerem . Neten láttam róla pár képet , igen eléggé ad a külsőségekre . A külsőségekről mindig az jut eszembe , hogy az valamiből finanszírozni kell ... de hát ezek szerint a mi pénzünkből ezt bőven meg is teszi . :-(((((
szóval nem értem ezt a bedarálást : A Triman jelenlegi, jelentős projektjei:
A Mol 100 százalékos tulajdonában lévő Petrolszolg Karbantartó és Szolgáltató Kft.-vel kötött keretszerződés alapján a Mol iparvágányait felügyeli a Triman, mely a tavalyi évben közel 280 millió forintos bevételt jelentett a leányvállalatnak.
A Mollal kötött vállalkozási szerződés alapján, iparvágány rekonstrukciót végez a társaság. A projektnek a szerződésben meghatározott vállalkozói díja jelenleg 300 millió forint.
A Budapesti Közlekedési Zrt.-vel kötött hároméves keretszerződés a városi vasúti (villamos) pályák fenntartására, eseti javítására és átépítésére terjed ki. A keretszerződés értéke 480 millió forint.
A Swietelsky Vasúttechnika Kft. vállalkozójaként, egy 1 500 millió forintos vállalkozási szerződés keretében végzi a Triman a budapesti M3-as metró áramvezető sínjének bontását és újraépítését az első és második fázisban.
A Swietelsky Vasúttechnika Kft.-vel kötött vállalkozási szerződések értelmében a Triman Kft. 800 millió forint értékben vasúti műtárgyakat újít fel Magyarország keleti térségében.
A Vasútvill Kft.-vel kötött vállalkozási szerződés szerint, a Triman a balatonakarattyai alagút pályaemelési munkálatait látja el több mint 110 millió forint értékben.
A Triman jelenleg is futó nagyobb projektjeinek értéke eléri a 3,47 milliárd forintot.
Hát , elnézem mi megy ebben a papírban .... nem semmi ! A vezetőségnek nem lenne illendő ilyenkor megszólalnia ? Ja , persze hogy nem .....mivel ők szórják dögivel a részvényeiket . Orboknak valószínűleg vannak olcsó részvényei és még megéri neki a piacra beszórnia .....csak itt látszik , hogy pancser , mert másképpen is csinálhatta volna ! Nem sokan vannak itt akik már nem bukóban ülnek benne .... előbb utóbb "nyilvános akasztás" lesz itt !
Az ott1 rahozta a lepfenet az osszes kispapirra,kivetel nelkul. Nagyon rossz uzenetet hordoz, h meg ha sokszorosara duzzad is a bevetel,siman kilophato az osszes love a cegbol,transparencia ide v oda. Velhetoleg ez atragadt az osszes kispapirra,teljesen nonszensz h mikozben a bux ATH naprol napra ezek meg utik a virus valsag legrosszabb napjait is,mintha kulon rossz hirre kereskedheto tozsdejuk lenne.
Szerintem most kell venni és hígítani. Persze ez nem autentikus álláspont, nem befektetési tanácsadás, csak megérzés. Remélem, jobban nem megy le. Én szerencsére 45 alatt szálltam be. Most van likviditása, nemcsak eladják, hanem veszik is rendesen.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja