Inkább Sóvágó adja mint Triman, de a következő könyvet is meg kellene nézni, Triman nem logikus, hogy adja, 100 körül adott el pár 100k-t az oké, kellhetett a lóvé, franc tudja
Azt még tegyük hozzá, hogy kupec megnézte a 2021.04.21-i nappal zárt részvénykönyvet, és ott a TRIMAN Holding és Vagyonkezelő Kft.-nek 21.487.634 db részvénye volt. Ez az össz részvénymennyiség 30,1%-a. Tpt előírás, hogy a 30% átlépését jelenteniük kellett volna, azaz elvileg nem lépték át. Gyakorlatilag átléphették, amivel viszont megszegték volna a Tpt előírást, amit ha az MNB észlel pénzbüntetést vonna maga után.
Hozzáteszem sokkal fontosabb sobadinal a triman eladás. Ha 130as áron apportaltak a céget, ennek ellenére a lockup lejártaval 50ert is adják akkor el kell gondolkodni mennyi lehetett valós az értékelés! Egy 30 év alatt felepitett céget nem adsz el harmad áron. Ez aggasztóbb
Nem az eladás a baj. Szíve joga, még ha hülyén is csinálja mint egy amatőr. Hanem a hazudozás zavar itt az említett arcoktol. Nem adja. Faszt nem adja! De akkor miért kell erről hazudozni?
Persze, nem kötelező, a lehetősége van meg annak, hogy eladhatja. Azaz jelenleg az eredetiből 11 millió db-ra nincs lekötés. És igen, ez jelentheti azt is, hogy ők adják nagy hévvel, és nem sobadi.
Még most is több van nekik mint amire a lock- up ot kötötték akkor azt lehetett olvasni hogy a 4,9 millió felett adhatják ahhoz képest hogy januárba járt le én sokkal többet kiszórtam volna a helyükbe
A SET GROUP Nyrt. a TRIMAN Holding és Vagyonkezelő Kft.-vel lekötési (ún. lock-up) megállapodást kötött, mely értelmében a társaság által átvett részvények átruházása korlátozásra kerül.Ennek értelmében a lock-up kötelezettje az értékpapír számláján történő jóváírását követő a) 12 hónapon belül nem jogosult részvényeladásra b) 12 hónap elteltét követően 5,5 millió darab, c) 18 hónap elteltét követően összesen 11 millió darab, d) 24 hónap elteltét követően összesen 16,5 millió darabrészvény átruházására jogosult, majd e) 30 hónap elteltét követően a tranzakció során kibocsátott valamennyi részvényt korlátozásoktól mentesen átruházhatja.
Mert előbb beszélgettünk, utána jegyzeteltem, és mire kérdezhettem volna, addigra már távozott Orbók úr. Ilyen egyszerű. Csak ezért visszamenni meg nincsen időm...
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja