Azért vettem én is hogy majd eladjam ha kell a pénz. Nézzétek már meg az össz pakkjuk alig 10% adták el az a jó hogy itt senki nem ad csak vesz😀 azt meg hogy piacra vagy Otc azt nem lehet tudni. A futurba kulcsba is állandóan adják a pakkokat otc- n a tulajdonosok.
Apropó! Valaki elő tudja bányászni azt a SET közleményt, amiben a Trimannal kötött lock-up időbeli lefolyásáról írtak. Nekem rémlik ilyen, de a SET honlapján nem találtam meg. Ha valakinek sikerülne megtalálni, kérem tegye ide fel, hogy mindannyian láthassuk.
Valóban nem látjuk egyformán. Az én látásomra rányomja a bélyegét az elmúlt 1 év tájékoztatási hiánya, ami a cég pénztermelő tevékenységének a minimumra csökkenésével jár együtt. Plusz negatív irányba befolyásol a Triman rv-szám csökkenése is. . Te pedig abban akarsz hinni, hogy valaki be akarja magát vásárolni a cégbe, minden áron és függetlenül az elmúlt 1 évtől. Szíved joga! . Kivételesen sokkal jobban örülnék, ha Neked lenne igazad. De sajnos a tények makacs dolgok, engem folyton visszahúznak a realitás talajára :-))
Te meg mindig bízol benne.....még ilyen esés utan is. Gratulálok. Valaki csalt, fingott egyet...😀 Szarba lépett, és bűzlik valami. Kgy kijelentettek, h vásárolnak saját rv-t 60ft felett. Kamu volt. Már akkor hazudtak, hiszen már akkor is adta a trimán a rv-t.....
Tökéletesen. Egyébként megtudtam, hogy volt valami gebasz az e-mail fogadásukkal és a telefonszámaik mindegyike sem volt elérhető, de most már minden rendben van, minden megjavult. Ma írtam újra nekik, kíváncsi vagyok tényleg eléri-e őket az üzenetem, és választ kapok-e! :-)
Érdekes, h anno Hali és Sobadi is dícsérte Orbókot, h milyen kedves meg korrekt, utána meg tudjuk mi történt. Én is hallottam már h self marketingben erős, de kb ott meg is áll a tudomany. De ezek szerint a kezdeti felháborodásod, hogy nem válaszoltak helyrebillent.
Ha megnézed a kötéslistát 10-20 db papírral mindíg lekötötték hogy másnak a vételtől is elmenjen a kedve és hogy még véletlenül se álljon helyre az árfolyam. Ezt profik csinálják Volt sokszor olyan kötés hogy nem is látszódott a könyvbe.
Köszönjük. Magyarul rushman upactive és mindenki más aki azt mondta hogy beszéltek sobadival és látták a könyvet is folyamatosan a fórumozók arcába hazudtak. Nincs több kérdésem!
Az MNB is csak a részletes adatok bekérésével tudja vizsgálni a kereskedést. Tehát ha manipulációt gyanít, akkor be kell kérje a brókercégektől a részletes adatokat (ajánlatok-szerződések mely személyekhez kötődnek), és az így nyert adatokból tudja ezt megvizsgálni. Azaz az MNB-ben sincsenek alapból adatok, nekik is be kell azokat kérniük.
Egyszer lehet, hogy ezeket automatikusan be kell küldeni az MNB-nek. Lehet már dolgoznak is azon, hogy ez megtörténjen. A NAV-ba is be kell már küldeni az összes számlát, ezt át lehet ültetni a BÉT -re is. Ma már nem is lenne olyan nagy dolog.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja