Hogy értsd. Semmit nem tudok csak azt látom amit te is láthatsz ha figyeled, hogy egy kicsit megindúlna azonnal pár db al lekötik. Ez nem eladási szándék ha nem lenyomás. Hogy ez kinek mi a célja azt csak ő tudja én így látom. Persze mindenki másként látja A kereskedést ez benne a szép.
Ha jól tippelek ez a J. betűs család akik anno 5% felett is voltak (2018). Mintha rémlene h volt vmi mnb hír is mr. J. kereskedési stílusának kifogásával kapcsolatban is. Az önkötést már egy ideje tudvalevő h nem illik. Család, szomszéd, haver bevonásával már lehet kicsit trükközni. Talán a korábban említett városkában se véletlenül oly népszerű a SET ;) A offshore meg a letétkezelők bevonása is izgi kérdés. Nem jó hír ha a nagytulajok azon versenyeznek, ki tud többet es gyorsabban kiszórni. Amit akár indikálhatott az is, hogy rájöttek a Triman máris jóárasít. Még rosszabb, ha összehangolva nyomkodják a gombokat.
Ez nekem állandó bajom itt egyébként: összerakok egy forgatókönyvet (abból, hogy mi volt, máshol mi volt, mi logikus, hogy lesz belőle pénz - ilyenek; alátámasztva konkrétumokkal). Kb a 30-40%-ról kiderül elég hamar, hogy defektes - pénz még nem mozgott vagy csak nagyon kevés. Másik 30-40% később bizonyul valótlannak, ezen már szokott lenni 5-10% buktám. Végül van az a 30-40% ami bejön, ott csak azt sajnálom miért nem tettem bele többet. . Jó lenne elkerülni ezt a második harmadot, megvitatni vkivel mi miért van. De ahhoz nincs kedvem, hogy vmelyik manipulatív portfoliócelebbel cseréljek eszmét...
1 valami látszik, hogy menekülnek a nagy tulajok és igazából semmi más nem, pozitív hír nuku, egyáltalán hír, nuku...Orbók meg a csoda ötlete az Eticar...én azt nem értem ott hogy nem adta el mindenki XD Amúgy az hogy áll? Érdekel már valakit? Regisztrált már bárki? Van már autó az adatbázisban? Volt amúgy bármi más ötlete ennek a zseni Orbóknak? Mert amit én látok hogy mindent kitalál, csak dolgozni ne kelljen
Az nekem is volt, ott egyszer már láttam ezt én is. Ott min bukóval menekültem. Más visszahozta. De itt a triman apporttal behúztak a csőbe, mert a trimant ismertem. De ezek szerint nem. Mert ők is menekülnek....szerintem.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja