Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Sziasztok! Egy 3. emeleti téglalakást néztünk ki ami a tömb szélén helyezkedik el úgy hogy körbe járja a nap. Kívül még nem volt szigetelve a tömb belül meg gipszkartonozással egybekötve lett megoldva az áramhálózat felújítása és új nyílászárók vannak. Szerintetek van abban rizikó, hogy nagyon penészedne a lakás, vagy megfelelő odafigyeléssel ez elkerülhető?
Mondjuk azért az odébb van a muzsikus cigányoktól, vagy a diószeghytől, bár szerintem a népszinház se leányálom most se. De hát ízlésről végülis szokták volt mondani nem nyitunk vitát.
És a 83-as troli, 9-es busz vonalon közlekedtél, vagy a 24-es, esetleg a 28/37-esen? Vagy valami lesötétített X5-össel? Én a golgota tér környékén laktam, csak nagyon gyenge napjaimon fog el a nosztalgia, de akkor is inkább azért, mert 10 évvel fiatalabb voltam még? :)
A mai napig ott acsorognak az oromlanyok es managereik az illes utcaban meg a koranyiban. Nem egy eletbiztositas most se ott lakni imho, en mostansag szemeztem a prater toronyhazban egy lakassal, jarogattam oda sokat, hat sajnos a katasztrofalis kozlekedesu rozsadomb 1000x kulonb.
Ezt az ingatlant kitárgyaltuk, és nem az a legfőbb baja, hogy a Lujza utcában található, hanem az, hogy műszakilag iszonyatosan elavult. Egyébként egy nagyon frankó belvárosi lakásról van szó, ahonnan 10-15 perc elérni bármelyik egyetemet. A bezzeg corvin negyed gyalog távolságra elérhető (ott is gettó volt régen egyébként). Én nem csak jártam, hanem laktam is arra éveket, és ha hiszed ha nem, ezek az utcák éjjel tök üresek. Persze nem olyan az egész ház, minthogyha veszel egy új stúdiót valahol a XIII-ban, ahova a tehetős középosztálybeli fiatalok költöznek, de az nem is 17 millió, hanem 32.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik