Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Hehe-Hehe, ez a "48 m2-es lakás" duma nagyon tetszett! És ez 30,5 misi... komolyan mondom, lassan az az érzésem a Bp.-i árakat látva, hogy Japánban vagyunk. Egy vagyont fizetsz egy ilyen szó szerint patkánylyuk méretű "lakásért". Én nem tudom, hogy mi a normális most már, komolyan, az egészen csak nevetni tudok. Egy valamire való 50-60 nm-es lakás meg lassan 100 millió :o))) Mennyi is a magyar átlagkereset? De ne rontsuk le, nézzük csak a budapestit... hány évet is kell melózni csak az önerőért?? :o))))
vagy a kamat magasabb, vagy az egyéb költségek egyrészt van a BUBOR, és akkor azon felül a bank költsége, mert a bankban is dolgoznak emberek, van beruházott tőke és ha már bankom van, akkor annak az a feladata, hogy nekem pénzt termeljen lehet azt mondani, hogy "nincsenek rejtett költségek", csak épp a megállapított kamatom egy kicsit magasabb, mint a másik banknál eladósodni nem olcsó, és szerintem a 20 éves jelzáloghitelek esetében az, hogy 1 millió forintot járulékos költségként valamilyen formában veled kifizettetnek egyáltalán nem túlzó
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik