Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Igen, már látom. Szép nagy funkcionális kocka, beleszeretni mondjuk nehéz lenne. Nem tudom mire lehet jó ez a baszom istálló, ott kinn. Családi célra nem praktikus és nem szép, vállalkozás céljára nem jó a lokáció, vendéglátóipari célra dettó. Bár a nagyobb szobák felosztása után el tudnék képzelni egy bordélyház hasznosítást, csak a szomszédok jóváhagyása kell.
Semmi, be lehetett látni a szomszédba ami idegesítette az ott lakót. Én akkor egy amerikai multinacionális cégnél voltam, negyed századdal ezelőtt. Nincs sztori, csak emlék. Ha valaki bírja a forgalmi zajt és közel akar lenni a fizikoterápiás lehetőségekhez, azaz idős és nagyothalló akkor nem rossz hely.
Az a Piller diszmukovacs volt, mar nincsenek ott. Az irodahaz is bezart, 2015-ben a questor elott egy nappal bukott be a nememlekszem melyik brokerceg akie az epulet volt. Impudent üröm bagy uromhegyen a becsi uton talalhatott valamit. Az agglo.
Ja értem. Gondolom nincs. Két évig dolgoztam a Zsigmond téren egy kis irodaházban, nagyjából egy jöhet szóba, be tudod azonosítani. Mellette volt egy valami kovácsoltvasas aki miatt az irodaház vállalta hogy nem mehet ki senki a teraszra. Egyszer ünnepeltünk valamit, fogyott némi pia, és kimentünk, volt másnap bepanaszolás. Egy régi parasztház-szerű cucc volt. Valami ilyesmit kell elképzelni? Vagy nem is létezik a kitalált helyed?
Komolytalanok vagytuk. 400 m² Ürömi,Bécsi út Bp határán nagy telek 89 million se jó Nèktek bezzeg a szar 120 m² es házakrúl borozalmas helyeken 90 millionokrúl beszél itt a többség. Az egész kamu ami itt follik
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik