Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Nem, az más valaki volt, talán a fagyis, nekem ház kéne és inkább felújítok, később bővítek. Építkezéstől félek. Akkor már inkább vennék ilyen könnyű szerkezetes készházat, de az meg nem értékálló
menj fő az ingatlancomra de ne szar méregdrága lyukakkal foglakozz. 20-25 millión III.ker üsd bé kidob Néked min.48 m2 2 szoba alkuval 20 körül mögszerezheted
Balatoni panoráma, nyugati tájolással, vagy északi is jó. Fonyód környéke tetszik, csak ugye földrajzilag be van korlátozva a szóba jöhető ingatlanok száma, ugyanis van kb 4 púp Fonyódtól Boglárig és kész. Nagy része eleve zárt kért, vagy szőlő, vagy micsoda... Nem is értem mi mit jelent. Nem lakhatok, csak belterületi ingatlanban?
vótam füreden zamárdiban siófok vonalon télen. nagyun beépült mán kisvárosias oda nem illő építményekken sokan ott laknak ez mán nem az a békebeli nyugodt hangulat főleg télen, nyárrúl meg mán beszélni se érdemes falanszterek ,drágaság ,lezárt minden. zsúfoltság minek odamenni ? tán 1 hétre ha vki nem bírja ki
Jó jó, asszonyt kapcsolom, beszéld le vele 😅 Imádja a Bartók környéket, én ia ott éltem egyetemista koromban, szeretjük. Tudjuk, hogy jassz környék, bohém, zsezsegős, de nekünk ez érték. B terv Balaton mellett házikó. Ott a nyugati panoráma az elvárás, kb ez is lehetetlen 😂
aki pedig bp-en akar lakni mindenárun az vegyen egy békási panelt 20-25 közt az legalább nem eszeveszett drága, 1 plusz 2 felest pl amíg annyi pinze nincs amivel tényleg egy normális ingatlant össze nem hoz. de megint nem Ferencvárus vagy a többi vacak lakóparkra gondoltam
pont ezt akartam mondani ,hugy egy külsőbb de szép helyen lévű ház akár Érden is szerintem jobb mint az illen Bartók Béla meg hasunlúk a többirűl nem böszélve. durván mondva ezek értéktelen szarok legalábbis a z árukhó képest
ezzekköl futottak még helyekkel az a baj hugy se a lakókörnyezet se a lakás állapota közel se tükrözi a kért árakat csak a "fálét" max ez egy tőzsdei ámálkedés jó magyar szokás szerint 1. vevű mögvette 28 ért 2. 45 ért 3. 60 ért és a 4. aki must él akarja ádni 80 ért airbn re ezek örültek
hááát né is haragudj de amiko a képek alapján élképzeltem hugy átveszek egy illen lakást a fadruszban ! Bartók Béla szennye,kosztolányi zsufoltsága ,Móricz kloakája, még a villányi rész egy kis nyugalmat áraszt a 35 a reális de 40 él többet bűn ádni
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik