Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Kurvaisten hogy összevissza beszél, benne ül egy nagyértékű ingatlanban állítólag, de szerinte az a normális ha elveszíti és a hozzátartozói elesnek tőle. Kamu az egész.
Ha valaki béköltözik egy felújítandú Havanna panelba akko szerintem mán a felújítás és a rezsi költség is ölég nagy áldozat azon felül hugy a honpolgár ott kénytelen lakni
Ezzel ( ismét ) kikerülted a választ. - Sokat csesztettelek, te is engem, de megpróbálok ezen túllépni.. - Engem valóban az zavar veled kapcsolatban, hogy nem állnak össze azok a mozaikok amiket mondasz magadról. És ha itt lenne a lehetőség akkor sem teszed meg. - Az egy dolog, hogy másképp gondolkodunk csomo mindenben de a szavahihetőség ha nincs meg....
Nagyun sajnálum azukat a mai gyerekeköt akiknek a valaguk alá rakott kocsi lakás nélkül nem tudnak mit kezdenk a Té szavaiddal. A papa majd alárakja és utána mögpusztul. Siralmas
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik