Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Van provident barátom.! Ha nős vagy, akkor tudhatnad, hogy nincs olyan szegény, csóró férj a legeldugottabb faluban, akinek az asszony addig ne duruzsolna, hogy hogy lehetsz ilyen mamlasz, hogy még az ajándék pénzért se hajolsz le hogy legyen új konyhabutor és fürdőnk. 🤣
Most elgondolkodtattál. Nálunk Las Palmas a kijelölt nyugdíjas hely, de van valami vonzó az osztrák makettszerűen tökéletes alpesi városkákban és az őket körülvevő halálos nyugalomban. Azt hiszem hozzám még mindig közelebb áll a spanyol vérmérséklet és hőmérséklet, de ha megkedvelem a hideget akkor megfontolom ezt is. Az elmúlt években egyre több olasz, német satöbbi bevándorlót látok náluk, éttermet visznek, vállalkoznak, sícentrumban dolgoznak, oktatnak, elvannak. Ausztria hihetetlen vonzó hely lett.
Szerintem van nekik elég tartalékuk, de sose mérték Ausztriában meglépni a saját ingatlant. Szóval ha nem teljesen agyatlanok, eltettek 18 év alatt jó 3-500k eurót és abból kellemesen ellesznek a saját házunkban falun még 30 évet. Impu: Ausztria teljesen más világ, nyugodt, nem idegbeteg mindenki. Falun is jó az élet. Az a B tervem, hogy osztrák faluban ház. Egyelőre azzal id inkább várok, most Budapesten élek, egyenlőre jó itt.
A panelokban altalaban csak futesi koltsegmegosztot hasznalnak. Az alkalmatlan a padlofutes meresere. Nem tudom ebben az esetben van-e kulon homennyisegmero, vagy itt is csak koltsegmegoszto van. Arra is figyelni kell, hogy a FOTAV nem enged nagyobb teljesitmenyu futotestet beszerelni, mint ami a tervezett rendszerben van.
A külföldi társadalmak általában kevésbé neurotizáltak, ezért rendszerint normális emberekbe botlik az ember. Papp Rita és Bodnár Attila pedig feltételezem kénytelen szembenézni azzal a kihívással, hogy külföldön senki nem kíváncsi a színvonaltalan produkcióikra, így újra itthon próbálnak szerencsét. Persze el nem tudom képzelni hogy itthon is kinek fognak kelleni. Hacsak nem állnak be neres művésznek.
Igen olcsóbb, pláne egy faluban. Cserébe nulla infrastruktúra, nulla kultúra. De lehet lopni az erdőből fát, meg a földről terményt és így egész olcsó az élet. És milyen minőségi! Bezzeg a drága Ausztriában...
Teljesen! A hugomnak egy sorházban igy van megoldva. A lényeg, hogy a hőmennyiségmérés a hőcserélő előtt történik. Utána azt csinálsz a fűtéssel amit akarsz.
A kulcs gondolom az, hogy van-e hőmennyiségmérő. Ha van, szerintem is okés, ha nincs, akkor viszont nyilvánvaló hogy lopás. A kulcs gondolom az, hogy van-e hőmennyiségmérő. Ha van, szerintem is okés, ha nincs, akkor viszont nyilvánvaló hogy lopás.Néhány éve átvettünk egy üzlethelyiséget, na ott volt egy ilyen lopós rendszer kiépítve, le is szereltük, mielőtt minket kúrnak meg érte. Ott az a történet, hogy a társasháznak a távhő vezetéke az üzlethelységen fut keresztül, és az volt körbe spirálozva.
Nem tudom, Ausztriában viszont így oldják meg a padlófűtést. Mivel hőmennyiségért fizet az ember, így a szolgáltató számára szerintem mindegy, hogy min fogyasztok, lényeg hogy mérve legyen. Utána kéne nézni.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik