Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Valami idióta alap ez, és ezt csinálja hónapokig. Utána eltűnik hónapokra és nincs nagyobb eladó, kis pénzzel is könnyen emelkedik. Ezt volt tavaly is. Szórakozna a ***** anyjával.
A Richternél a vezetőség sem azon van, hogy a papírja jól szerepeljen. Pedig ez az ő érdekük is lenne. Ez már régi nagy probléma náluk. A komunikációval is nagy problémák vannak. Már egyszer pedig megfogadtam, hogy többet nem veszek bele.
-Én sosem írtam a telekom rovatba adjátok el- mindig a tartásra és a tőkeáttétel folyamatos növelésére hívtam ott fel a figyelmet.- Itt is megindulunk,csak a Richter türelmet igényel.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.