Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha esést vársz az osztalék után oszti előtt jobb eladni. Nincs ezzel baj , aki így cselekszik . Eddig a tartás volt a jó döntés, de ki tudja még messze a nap vége.
Én még nem, asszem nekem ez a hajó már el is ment. Reggel kellett volna a leszúráskor venni és 370-en vissza is adni. Kíváncsi vagyok az usákok mondanak e most valamit rá, vagy itt kotlik 250-en zárásig.
Szerinted, ha a választások után kap a nyakába valami adót a jótépé és beszakad az árfolyama 1-2 ezer pontot, akkor ezt is fogják ütni? Nem szoktam shortolni, a kevésbé jól informáltaknak, akik csak a sajtóból tudják meg miért szakad az OTP jobban megéri olyankor az egész BUX-ot megshortolni?
Nem tudom mi okozza a zavart az erőben, lehet, hogy tegnap le volt maradva az árjegyző. Az erste közleménye szerint 430Ft-ot vágtak a TS25 kötési árából (gondolom erről van szó). Új kötési ár: 10.402. Az 9310-nél 1092. 18 Ft a difi, az benne van az árjegyzői mozgásban. Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy lejjebb jöttek azok a stoppok! ;) Nagyon megijedtek 400 közelében...
Ja, és sajnos nem vagizhatok nagyon, mert nagyjából ez a 200 certim volt ami összesen zöld a szerteágazó cert-portfoliómból, pedig vannak köztük ellentétes pozíciók is..:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.