Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó nekünk az erste :) Nekem az unicredit után kész kánaán. Mondjuk ott csak alap volt, dolgozói részvényeket tudtam csak kezelni. 1 % tranzakciós költség, 2 nap várakozás vétel után a részvényre és eladás után is a pénzre. Katasztrófa volt
Igen, az OTP-nél a megbízás módosítása is fizetős. De engem jobban zavar az applikáció SMS kódja, ami bár minimális összeg, csak sokszor kidob a rendszer, aztán fizethetek, hogy újra beléphessek.
Certi eladással nyomták le. Én teljesen kiszálltam még tegnap, de az osztalékot még várom. Ha 9K alá esne újra elkezdeném venni. Így részvény nélkül sokkal nyugisabb az élet.
mármint a sima online banki felületen nincs, meg ott nem lehet certit venni, stb. Nem keverendő össze a kh értékpapír (lánykori nevén kbc) felületével :)
Ha az Erste - t ajánlod, akkor nem voltál a Randomnál. Ingyenes volt a real time, az 5-ös könyvért kértek 1500 forintot, számlavezetési díj nem volt. Minden kötés jóval olcsóbb volt. A legrosszabb viszont a Randi kereskedési rendszer beszántása volt. Erste rendszere vásárlásra jó, kereskedésre nem. A Markers hasonlít a Randira, de arra is kérnek 2.ooo-et havonta. A mobilappjuk fasorba sincs, Random app-hoz képest. Magyar piacon csak kevésbé rosszat lehet ajánlani.
Én részben Random-árva vagyok az Ersténél, most még alacsonyabb díjakkal, de a normál ott is 0,45-ös, mint az OTP. Van OTP direktbrókerem is, igazából a felület önmagában véve ok, használhatóbb sok szempontból mint az Erste, de stoppot nem lehet értelmezhetően beállítani (vagy nekem nem sikerül rendesen) és valóban lenyúlnak négyszáz egynéhány forinttal ma már minden módosítás/visszavonás esetén. Nyugisabb, beülős trédekre, osztalékrészvényekre jó inkább csak az OTP.
Nincs stop? A világ legalapabb dolga. Nevetséges. Otp-nél valami olyasmit hallottam hogy vétel módosítása is pénzbe kerül? Tehát nem volt kötésem és fizetek? Az még szebb. Ehhez képest tényleg még az Erste rendszere a jobb féle...
Húúú az nagyon durva! Azonnali csere javasolt! Régebben volt a Portfóliónak saját csomagja az Erstén keresztül, ott 0,3%-volt. Nem tudom van e még hasonló. Daytrade-ben csak egyszeri díjat számolnak. Én Portfólió árat megkaptam, arra hivatkoztam, hogy akár ott is lehetnék, miért szüntessem meg ezt és nyissak egy olyat...., meg is adták a 0,3-at, majd tavaly változott 0,45-re. De valaki írta, hogy neki maradt a 0,3%. Lehet, hogy a betéti összeg is befolyásolja, mert tavaly csökkentettem a likvid tőkém. Szval én elégedett vagyok az Erstével. Alacsony a számlavezetés és a real time 5-ös könyv is (ami alap, hogy legyen) pár ezer forint. Az applikáció jól működik android alatt. Csak ajánlani tudom.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.