Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó nagy hibát követtem el, hogy 10 óra után nem szálltam ki a longjaimból kb. nullán...Végig szenvedtem amíg visszajött a vaskos minuszos állásból és most megint arrafelé tartunk
Menni fog (pont) A holnap az nem ma, ahogy a ma sem a tegnap. Szeretnél még hasonló bölcs gondolatokat? 😅 Viccet félre téve, ma támadt egy kis zavar az erőben nemzetközi fronton. Ha holnap az EKB vág, majd lesz egy kis örömködés, ez támogathatja azokat, akik az oszti vágás után ki szeretnének szállni. Szvsz lesz nagy csapkodás, de 9.400-500 körülre feljöhetünk, az szép profit a TL-eken is!
A tegnapi nap valami megmozdult. A mai nap ritka szar a hangulat és sokan egy nap alatt megcsinálták az oszti pénzt és inkább eladják itt. Megértem. Ott lesz az érdekes majd megint , ha 9100-200 környéke lesz és mekkora vételi erő lesz. Nekem certiben még jó is az oszti, mert lejjebb viszik a KO árat. A shortos is lejjebb jön. Ha felmegyünk a madárért, pont útba ejtjük majd azt is. De ehhez menni kell oszti után is fel.
Itt bármi megtörténhet. A két longos certi kiütése is meglepő volt. Az a baj, hogy ha jön egy roboteladó akkor a vevők azonnal félreállnak és könnyedén eshet a részvény.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.