Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
9295 Várom, hogy beverjék és akkor rv+certi vétel, ha valami csoda folytán mégsem, akkor a korábbi vételek 9500-9700 sávban eladók (elég kevés esélyét látom jelenleg a második variációnak).
Ma még esik, holnap még lesz egy piros doji, aztán pénteken fog emelkedni. De ha vágással újra 9000 alá kerül én eladom ezt a tetves szart mostmár tényleg.
Mutogathatunk itt külföldi alapokra, de jó eséllyel ezt a részvényt hazai szereplők shortolják üzletszerűen. Kiváncsi vagyok lesz -e még egy lépcső ma lefelé, szinte biztosan lesz. És hát igen, nekem volt még olyan MTEL certim is, ami még idén is háromszorozott volna, ha tartom, de a BÉT-en nagyjából az MTEL és az ANY azok, ahol hiba volt az ugrálás (természetesen ugráltam bennük). Mindegy, lesznek más sztorik is.
Jah és igen, Concorde elemzői tipp volt az is! A Ricsire 12990-et mond a Concorde, itt is az nagyjából+50% lenne! De bezzeg ez nem bír emelkedni sose!!
Ha ma délután rádobnak az amcsik és ma is pirosban zár akkor már kezd izgi lenni, hogy vajon a 42-esek rizikóznak, vagy magukra húzzák? Létezik, hogy lenyúlnak érte? Meg tudják ezt csinálni az országértékelés előtt? Az nagy meglepi lenne, ha most vernék be, amikor mindenki a vételt mondja.
Norbi! Volt állami nyomda pozim is, azt is ott körül vettem mint a DH-t, ha jól rémlik 2800-on Most ott tart hogy +50% 3 hónap alatt. Kivéve nekem mert már rég eladtam ...
nekem volt belole.. még 8-9 ezer db is.. aztan leepitettem. ugy gondoltam 950 utan visszanez majd talankicsit.. nem tette :D most csak 3k van benne sajnos..
én nem értem ott sosincs eladó? mindenki csak venni akar? meg miért annyira nagy szám a telekom? árat emel mert infláció van, és akkor dől a lé? ez a nagy üzlet?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.