Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Megint az történt hogy eljött a délután , olyan 2 körül, és akkor kezdték látványosan lenyomni. Hétfőn semmi jele nem volt ennek. Én akkor is azt mondom hogy azok a mocskok csinálják ezt, premarketben már tudnak kereskedni vagy ilyesmi. Otp hétfőn még napi maxon zárt. Ricsi is kövér pluszban
Én is ezt csinálnám szívem szerint, de akkor már ha ennyit szenvedtünk legyen valami hozadéka (legalább egy 10200-as pingvin??) Az a baj az otp-től meg félek hogy leöntik egy rossz hírre Ezüst a kedvencem, de nem tudom kereskedni 9:05-17 között csak. Kis papírokkal meg nem annyira szeretek foglalkozni, azt tényleg oda teszik ahová akarják. Nasdaq-ba kéne talán beszállni vagy dax. De az újabb figyelmet kíván. Sok már ez nekem. Lehet leteszem a lantot egy időre de a szenvedély meg fűt. Eladni mindent és részvénybe betenni, akár Ricsibe is osztira a full tőkét ilyenek is járnak a fejemben mert már nagyon belefáradtam. És nem nézegetni és kereskedni nap mint nap. Egyszer majd lesz 10000 úgyis.
A robotok meg Mi kereskedelem korában ez ugyanolyan jó kérdés mint a régi időkben. Ez a mai MI bármit képes halucinálni😃Olyan szép éles irányváltások vannak hogy öröm nézni. Hát még lekereskedni.
Akik ezt művelik kibaszott jól csinálják. Mindig löknek annyit (értsd hagyják emelkedni) hogy megvezetnek vele, utána újra bedöngölik, majd megint levegőt hagynak neki. mestermunka... A baj az hogy nemsokára nem marad senki mert mindenkit elüldöznek innét.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.