Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én is kezdem már rohadtul unni. Jobban jártam volna, ha hagytam volna, hogy 700-on kitömjenek DH részvénnyel. 10% haszonnal adhattam volna. Helyette itt szenvedek 1-2% profitért. És kitudja mi lesz itt osztalékfizetés után. Lehet, hogy 8000 alá is beöntik.
előbb utóbb mindenki eljut ide Lásd itt van Macus őt is elüldözte ez a papír. Csodálom hogy Norbi még ilyen kitartó. Bár már kezd egyre jobban ráérezni, 3 zöld gyertya után eladni kell, nagy beveréskor meg venni. Én meg csak hobbiból szenvedek vele már csak azért is. :)
Eddig a pontig úgy voltam, hogy 9700 felett a TL23 certijeimet eladom kis haszonnal akár nullán, a sima részvényekkel meg megvárom az osztalékot. Most úgy vagyok, hogy 9700 felett mindent eladnék. Ekkora egy szutykot.
és ugyebár 940nál még ment az srv mert nem volt megfelelő az árfolyam.. akkor most? más: menjen az erste az anyjába.. otp árjegyző van, mést nem látok a blueknál. iletve ezust sem megy
jól le van maradva a papír a várakozásokhoz képest, ha februárban megcsinálta a 10k-t majdnem, akkor most már a 11-et kéne csinálnia...valahol félúton kéne már járnunk 10 és 11 közt
és kezdődik újra a birkózás a 9000-ért... vágás után egy srv jól tudna festeni, 9000 alatt még nekik is megérné zsákolni de ezt csak halkan merem súgni ha nem lesz én azt se tudom elképzelni hogy 8700-ről 10000 legyen nemhogy 11000, hát még 12000...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.