Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egyelőre jól tetted, 100 ponttal már visszajöttünk. Vettem némi longot, de shortjaimat gyakorlatilag nullában zártam ma (és még örültem is), pedig számítottam valami hasonlóra a BUX esetében így ATH után.
Mi a frászért adják a Ricsit? Oké, hogy esik a MOL és az OTP, mert ott valószínűleg nem vezetik ki 2025-ben az extraprofit adót, de mivel a gyógyszeripar esetén nincs extraprofit, ezért ott 2025-ben már nem lesz extraprofit adó.
És pedig tudtam hogy a ma délután szar lesz, azt hittem 9600 fölé beszúratják ott lettem volna azért már eladó, de ahogy előbújik a bokorból az öntőbrigád azonnal ott a nagy mínusz
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.