Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én úgy nézem, hogy naposon tök jók vagyunk, "éppen csak" elindultunk fel, viszont rövid tf-en szükség lenne egy kis pihenőre. 300 körülre várom vissza, onnan mehetünk fel - szvsz
Én azt figyeltem meg, ha felfelé megy az ár akkor a TA "szar", amikor pár napot megy lefelé akkor jönnek a kérések, hogy rajzoljatok már valamit, meddig eshet, hol fordulhat, hol a támasz stb.... De jó ez így, ha bull van nem tudsz rossz helyen venni :)))
Nem azért mondtam ám! :) Sokan azt mondják a ta-ról, aztán kiderül, hogy mégsem! Nehéz elhinni, hogy vakon kereskedsz! Nem figyeled a forgalmat, a százalékos emelkedést, csökkenést, ATH-t, lokálist, trendvonalat, stb...??? hmm
Már 9500 és lassan de biztosan a 2 milliárdhoz közelít. Eladtam egy kis mennyiséget mert rendkívüli módon Ricsi felé tolódtak a dolgok.... Ricsi OTP arányom 20:1 volt még reggel :D
Nem tudom, de én most valahogy eddig többet látok bele. Ha csali, akkor qrvajól csinálják eddig. Nem adtam oda ma azt sem, amit 9k-n kaptam. Remélem nem bánom meg. Tetszik annyira a délelőtti, hogy megnézem magamnak a délutáni forgalmat is úgy döntöttem, aztán meglátjuk mennyire lesz lapos. Ha nagyon, akkor annak csali szaga lesz egy kicsit, de jelentés előtt valahogy nem hittem benne, akkor már 9350-en is adtam. Most valahogy inkább. Persze nekem az is elég, hogy megvan az érzés, hogy nyerőben adok el. Szeretek nyerni, az terápiás :) Így, hogy most nyerőben ülök persze könnyű, de most várok egy kicsit. Csak nem fog beszakadni és lesz csak úgy huss az egész nyerőnek... aztán ha picit kevesebb... hát most Istenem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.