Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én a múltkori necces napon eldobtam a 41et, atforgattam 39be és otpbe valamint ezüstbe. illetve kicsit később visszavettem a korábbi 41 pozim harmadát. reménykedve várom az örök boldogságot és a 10k feletti korszak dicsőséges eljöttét
Igen, emlékszem. Én végig reméltem, hogy marad, vaskos volt a mínusz, de tartottam. Persze rávenni már nem mertem. Remélem, Shorttime most téved és hamarosan megyünk vissza ATH-ra;) De persze előbb az 5-600-as szintet lépjük át.
Nem önmagában kell nézni, hanem azt, hogy a 30 napos átlag alatt van. Az utolsó 7 piros napos gyertyához képest is kevés. Minimum az átlag kétszeresét szeretném látni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.