Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nekem egyértelműen volt olyan, hogy vettem mondjuk 1111 db certit és ugyanakkor belekötött az eladó oldalba a normál részvényben, de érdekes mert volt olyan hogy nem....lehet figyeli a mögötti lévő pénz mennyiséget is, nem tudom...
az Erstenek az az állítása, hogy a certi és a normál részvény kereskedés össze van kötve, ergó ha adsz és veszel az megjelenik a normál részvény forgalomban is...Nekem az a tapasztalatom, hogy van hogy megjelenik, van hogy nem.....Hogy nézi mondjuk azt, hogy 1000 db certi most tegyük fel 800 ezer Ft és ezért csak mondjuk 100 db körül van megjelenése a könyvben, mert ugye akkor egál az összeg vagy a db szám egyezésre megy, ez talány.
Ezt figyuzzatok Eladtam 150 certit és abban a pillanatban lett 150 db sima részvény forgalom is Aztán megcsináltam még egyszer 77 darabbal, de a részvény maradt 150-nél. Ez véletlen volt akkor csupán?
Richter: Visszavágta a Richter részvényére adott célárát az RBC Capital elemzője, így az 12600 forinttól 12000 forintra módosult. A konszenzusos célár így már 10800 forint körül tartózkodik, de ez még így is több mint 20 százalékkal magasabb a tegnapi záróárnál
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.