Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó lett volna eladni 9000 felett, de annyira üres volt a könyv, hogy azt gondoltam akár 9200-ig is elmehet még ma. Könnyedén vissza lehetett volna venni 200Ft haszonnal.
-Jó napot!-Erste:-Rövid korrekciót követően a 20 napos mozgóátlagról elrugaszkodott a Richter árfolyama. Jelenleg a 9.000 forintos lélektani szintet közelíti az árfolyam, de komolyabb ellenállás csak 9.300, valamint 9.320 forintnál látható. Támaszt a már előbb említett 20 napos mozgóátlag jelent 8.755 forintnál.Támasz és ellenállás szintek
Ekkora költséget még sohasem kaptam. Bár most adtam el először befektetési jegyet - vagy hogy hívják azt sem tudom -.azt hittem, hogy a jegy árából vonják le a költséget? Vagy nem?
Unicredit banknál ha 5 millió értékben vásárolnék részvényt akkor ennyi lenne a vételi költség. Mondjuk az enyém sajnos pont drága bank. Úgy tudom Ersténél kb fele lenne a költség
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.