Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási
program keretében 2023. október 13-án 22.344 db saját részvényt vásárolt az
UniCredit Bank Hungary Zrt. közreműködésével a BÉT-en 8.748 Ft/db átlagáron.
AZ izraeli helyzet jelenleg nagy bizonytalanságot okoz, ami bármelyik irányba eldőlhet. Ez a bizonytalanság a kockázat kedvelőknek jó, csak kérdés merre fog menni. Jó lenne elolvasni egy jövőheti újságot :))))
Ezekben az illikvid napokban valaki kettős poziban lehet, van egy shortja nagyobb pakkal,de lejebb meg kisebb mennyiségeket vesz. Ez a trükk illikvid napokon jön be. Biztosan lehet irányítani valakiknek.
Legalább nem heti minimumon zártunk én már ennek is örülni tudok. Én most már csak figyelésen vagyok és várom a szebb napokat, hátha lesz belelő jövő héten.
Az a baj, hogy csak vakargatjuk a fejünket és keressük az esés okát, de ennek nincs sok értelme, mert akik irányítják az árfolyamot olyan pénzekkel csinálják, amivel szemben tehetetlenek vagyunk. Egy biztos, a Ricsi előbb-utóbb emelkedni fog, ahogy ezt a múltban is tette.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.