Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Trend Fm azt mondta mikor sorolta a magyar tőzsdei számokta, hogy a Ricsi hír nélkül esett...a forgalom is az esés után jött fel gyengéről átlagosra, szóval tartom, hogy ősszel ostromolja a 10 ezret és ma a long stopokra mentek....
Hát igen,indi volt 8500 ft is! majd 8640 ft innem jött fel. Hosszab távon 7300-tól jöttünk 9300 ft-ig 7-hónap alatt kb, ha felét visszaadja az 8300 ft.- Rés alja 8460 ft, tehát itt már jó vétel.
Én ott szoktam elrontani, hogy amikor hirtelen nagyot zakózik, akkor ott bele szoktam venni, mert már egy ideje lesem a részvényt, és örülök, hogy végre jó áron kaphatok. A tapasztalat az, hogy ezután még ugyanannyit szokott esni, majd elindul szépen felfelé.
Ez tűrhető. Én nem vártam ekkora zakót, tévedtem. De inkább az esés mikéntje ijesztő, hogy percek alatt képes esni százforintokat. Elgondolkodtató. Meg az is mi volt ez a hirtelen esés, az amcsis gyógyszeres hírre esett volna ekkorát? Szerintem nem ennyi lesz, hanem több is, kizárt hogy elfogyott az eladói muníció, mikor ezerszámra töltötték újra állandóan.
Jó napot! Mi folyik itt.-Péntek déli megérzés bejött: -gyula1971 péntek, 11:57-Én már nem figyelem a Ricsit,M-Tel be mentem egy hónapja kb.-Lesz itt is jó vétel, akár 8400-8500 ft is lehet a következő emelkedés előtt, a 10K előtt.
A TS eket eladtam pár órája, azt gondoltam mekkorát szakítok... hát ahhoz képest lehetett volna akár 25 % -kal több... De hát ne legyünk telhetetlenek, ez így is nagyon jó kör volt
Nekem az a fura, hogy nincs semmi tartása a vételi oldalnak, 100 alatti tételekkel fogynak el a vételi szintek, az eladó meg töltődik újra, eddig én nem ezt láttam a könyvben. Én nem lepődnék meg, ha ezt a 8600-as mai aljat még a héten megnéznénk újra. Ha igen, akkor aktuális állapot szerint újratervezés, de ez lehet most kifulladt egy kicsit. Ettől a papír jó, csak veszélyes tud lenni ez az illikviditás. Nehéz így pozit menedzselni.
Igen emögött hír van az biztos. Ez nem korrekció hanem kb már pánik eladás. Ez a gyógyszerlista érinti a Richtert? Vagy csak egyszerűen adják a szektort?
Nem feltétlen. Vártunk már valami korrekciót, most megkaptuk. Azért ilyen hirtelenséggel én se számoltam, hogy 1 perc alatt 5-600 forintokkal be tudják verni... Nap végére visszajöhet még.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.