Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Régen néztem a Ricsit... Ne csodálkozz. Megvolt a célár és az ellenállásnál le is konyult! Szépen leszúrt a rövid c"-re, de aggaszt az ilyen leszúrás, mert vissza szokott térni a közelébe! Az első korrekciós szint a piros 38.2 közelében van! Nem hinném, hogy egy leszúrással ezt letudná! Tévedhetek is..!! Ricsi /D https://ibb.co/bJWpgJN
Kicsit nyögvenyelős, de türelmes vagyok, mert ez komoly sikereket hozott az elmúlt hónapokban. Egyszer nem tartottam be és az bizony nagyon fájt, hogy idő előtt eladtam az OTI TS-eket. nagy hiba volt.
nagyot esett a Richter. Egyesek szerint az erősödő forint és gyengélkedő rubel hozta meg az eladási kedvet. Szerintünk meg Tucker Carlson Orbán-interjújában elhangzó gazdasági együttműködési kérdések kapcsán kicsit aggódni kezdhetett egy vagy több befektető, hogy mi lesz a kettős adóztatással, amely jövő év január elsejétől élesedhet. Ez pedig leginkább a Richtert érinthetné a Vraylar royalty bevételeken keresztül. Az amerikai 30 százalékos forrásadó nem jönne jól a Richter számára, hiszen pont ez a tétel az egyik legnagyobb profitközpont a cégen belül. Ugyankkor, úgy tudjuk, hogy az adóváltozások nem érintik ezeket a royalty bevételeket. Vagyis a cég teljesítményére, a részvények értékelésére nincs hatással ez a potenciális változás. Vagyis valószínűleg ok nélküli aggodalom hozta a csúnya mozgást a Richter piacára
Megnéztem, hogy pontosan mettől meddig tart az srv. A bejelentést 04.04-én tették ami 1 évre szól azaz nem naptári évre. A program indítása 04.06, így a befejezése 2024. 04.05, tehát van még hátra kb 142 nap. (nem néztem meg pontosan). Ez azt jelenti, hogy naponta kb 190 millió van még, ha arányosan osztjuk el. Ez jó szolgálatot tehet az árfolyam stabilizálására, de kell valami plusz ami fölfelé lendíti.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.