Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az a vicces hogy ugyanott vettem otikát is mint a Richtert, 1200-nál ill. alatta. De kidobtam egy részét ennek is 1300 fölött fő a biztonság. Veszek még ha esik majd, záróra lehet lenyomják félnek a moodystól. Ha lesz valami leminősítés vagy kilátás rontás hétfőn még lejjebb zúzhatják ott lehet majd a mélypont, figyelni kell mi lesz, mindenesetre az általam elvárt minimális 900-1000 Ft körüli korrekciót teljesítette a papír.
Az OTI-val annyit szívtam, hogy már félek. Tegnap mérgemben eladtam a TS61-eket. Hát várhattam volna még 1 napot :( Longot nem mertem eddig nyitni és nem is tudom nyitok e egyáltalán addig, amíg le nem megy 13600-ig legalább. Az is lehet, hogy soha és csak kívülről nézem, ahogy bezsebeled a nyerőket :) De nyerjél a Ricsivel is, mert akkor én is fogok :)
Valahogy nem merek most belenyúlni az OTI-ba. Figyelem, de még lejjebb várom. De ha ez mégsem történik meg, azt sem bánom, mert az elmúlt 2-3 hétben nem voltak jók a megérzéseim és csak veszteséget hozott. Még az a szerencse, hogy a Ricsi bőven kárpótolt. Ez valahogy most jobban megy.
Ma nem hinném, hogy lesznek olyan kilengések mint teagnap, mivel az valószínű a hónap végi átsúlyozásokkal függött össze és a szerdai leszúrást is ez okozhatta. Mostantól mehetünk előre.
14k már jó vétel, de pár darabot behúztam végül ma is. A fene tudja ez megindul pillanatok alatt 15 fölé megy. :) A hitelminősítő sokmindent eldönt majd, lehet egy visszaesés, de ahogy maci írta, ez egy légüres tér most, áteste a háború miatt, ezért felfelé is mehet simán. Én még a héten is adtam el, a felmenetelben rengetegszer meg lehetett játszani venni eladni. Most Richter van sok megint, de ha tovább esik az OTP veszegetem tovább . Richtert is veszek még, ha leszúrna. De inkább menjen mostmár. Jó lesz otikára a pénz . :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.