Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
"Richter árfolyama 0,4 százalékos pluszban áll ma, idén 11 százalékkal értékelődött fel, amivel alulteljesítő a BUX indexhez képest" Alulértékelt ez, jöhet a 10k
Nem enegedik egyelőre a 200-300 közötti sávból, valaki mindig belerondít az emelkedésbe. Kérdés, hol a fordulópont, mikor változtat a taktikáján. Ez csak idő kérdése és megyünk előre 10 ezerig
Türelmesen várom a szép napokat, biztos jönni fog. Ha ezt nem tartottam be akkor mindig veszítettem, vagy kevesebbet nyertem. Az OTI továbbra is fájó pont....nem voltam elég türelmes, nem tartottam be amit a Ricsinél eddig mindig megtettem
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.