Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én mindenképp 9K fölé várom, addig biztosan nyugodtam nézem az eseményeket. Nagy kérdés a mai AbbVie jelentés, mert ennek hatására komolyabb elmozdulás lehet, pozitív scenárió esetén megindulhat ) felé. negatívra gondolni sem merek...
Na már megint 8800 fölött van, és van is most legalább vevő valamennyi a könyvben (lehet saját részvény vásárlás.) Nem tudom az amcsi cég mikor jelent ma, piacnyitás előtt vagy után (?)
Nagy eladó nincs jelen, nagyobb vevő lép fel záráskor, habár nem lépek be mostanában a netbroki proba, csak telóról nyomom, lehet Ti jobban látjátok ezt. Inkább kicsik dobják el, vevők meg nem nagyon vannak, így 100-200Ftal is tud mozogni az árfolyam sajnos.
Fene tudja... Nem volt rossz ez a mai nap, holnapra lehet valami izgalom már: "2023.07.24. A 8.690 forintos szintet sikeresen törte át a Richter, és onnan emelkedésnek indult az árfolyam az elmúlt szűk két hétben. A technikai kép továbbra is kedvező, ami az árfolyam további emelkedése irányába hathat. Csütörtökön jelent a Richter amerikai értékesítési partnere, az AbbVie. A várakozások szerint 643 millió dolláros Vraylar értékesítésről számolhat be a társaság, ami jelentős hozzájárulást jelentene a Richter második negyedéves profitjához."
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.