Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Usa tegnap pluszban zárt, ma pedig alig mínuszban....Igazából a DAX aki ténfereg a nagy indexek közül és sajnos szokás szerint a BUX is a gyengék között. Sajnos az az érzésem az erstés fiúk most már nem hagyják ki ezt a tl kiütést 8070nél....Kisebb csoda kellene, hogy megússza, első körben ma egy jó USA zárás és holnap emiatt jó DAX nyitás.... Egyedüli biztató, hogy ma nem volt forgalom, szinte végig nagyon alacsony volt, 16 óra után megint 8200 alatt indult be a forgalom. Nem tudom, talán van nagy vevő is ezen a szinten, aki azért nagyon nem szeretné a 7xxx-et...meglátjuk. Első körben jó USA zárásért lehet szurkolni.
elengedték a kezét, egész nap nem igazán volt vevő. Nem esett ki a csatornából, de nem is sugároz erőt. 2%-ra van a certi kiütéstől, bár ahogy nézem, szépen menekülnek is a certisek, nagy esést nem generálna. Nem gondoltam volna, hogy Richter még ide lenéz, de ilyen a biznisz. Putyin eddig sem volt a szivem csücske, és ez most nem mélyítette el a bariságunkat.MOL-ban van az erő...
Jó napot! Private Banking friss:--Richter napi: Az ideális zöld trendvonal letörése megint korrekciót indított el. A 8125 mint természetes szint megállította az esést. Nagyon erős támaszok a 7813 és 7500 lenne még. A vékony piros trendvonalat kellene megtörnie felfele, akkor indulhat újabb emelkedő hullám. A 7500 alá nem valószínű, hogy tudna menni bármilyen pánik esetén se. Támaszok: 8125; 7813; 7500. Ellenállások: 9063; 9375; 9688; 10 000
https://www.portfolio.hu/uzlet/20220125/hamvaibol-tamadt-fel-amerika-latvanyos-hajraval-vegul-pluszban-zartak-a-tozsdek-522559 Ma reggeli első hír... Azon gondolkoztam hogy mit történt tegnap az USA-ban... És itthon is. Én a richtert néztem és a kötéslistából utólag próbálom összerakni. Tegnap a nap elején nagyon gyenge forgalom volt és ott kezdték ahol pénteken. Aztán látták a befektetők Europában a Média hisztériát, ami keltette a háború hangulatot, amit ha komolyan vesznek ez felhívás short-ra. A nyugati részvényekkel kezdték a shot (DAX). És úgy tűnt mintha a richterre nem hatnak a mádia párnik... A Richternél mivel kicsi az alap fogalom nagyon látszódott a 30.000db amivel délig 8200-ig lenyomták... Aztán már csak azt várták hol tudják zárni... A záróig kitartottak... Ott zárták be 8315 -ön kábé nullán...Szóval nem volt nagyon sikeres a sort... ugyanez volt az USA-ban is... Kapásból shortoltak mindent... Majd amikor már 4% körül bukás volt elkezdték zárni a shortokat... Akik nem zárták be már záróra körül kurvanagy bukóban voltak, főleg ha volt tőkeáttétel... Az USA-ban szerintem most long "certik" tömegét ütötték kis... Pl. A DAX turbóLong certiből az egyiket simán kilőtték... Meg kéne nézni hogy az OTP és a MOL certikből mit lőttek kis... (lehet hogy az Erste shortol... maga a bank ha már elég sok log certit eladott)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.