Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ne tedd :) Richterrel semmi baj nincs, ha a portfóliód befektetés alapú (időtávban számolva) és nem napi heti tréder számla, akkor minek piszkálnád. 20év 511% +osztalék 10év 170% +osztalék 5év 43% +osztalék 3év 54% + osztalék 2év 34% +osztalék 1év 20% +osztalék ...ha kisebb időtávot nézel, akkor szintén van benne potenciál, hisz a féléves emelkedés még messze az átlagtól. Én a magam részéről áprilisig belelátom a 9800-10000ft/rv-t. ..és ha kijön az hír amire mindenki vár, akkor 13k egyhuzamban. szerintem megéri kivárni
Túl nagy megrázkódtatás volt az 1% feletti növekvés a Richternek. :D ugytűnik megszédült a magasságtól ma is... Remélem lesz türelmem kivárni a gyj előtti napot...addig legalább tartani szeretném, vagy ATH ig. Aztán ha nagyon nem fog mozdulni, akkor kiveszem a portfoliomból, mint fő elem...
nagyon lassú téma ez, félek egy -200 FT-os naptól.... 5200 db certim volt még decemberben, túl sok is volt, szépen dobálgattam el 8700 felett, ma adtam el 2000 db utolsó pakkot....átlag 8820 körül lehetett a dobásnak, jó ez
Én még tartom, de ha lesz egy otp korrekcio lefele, akkor lehet apránként átköltözök abba. Több mint fél éve várok a nagy megindulásra 10 eft felé...unom.
Én 9600-ra tettem. Harmadikra jelentős forgalommal át kellene vinnie a 9000-et. 2021 rekord év lesz, ennek megfelelő árat is várok. (De az is lehet, hog nem így lesz.)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.