Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Megvárom a 9000-et vagy az ATH-t legkésőbb, aztán kiszórom a pakkom. Elég volt ebből a tötymörgésből, meg a BÉT-ből. Kicsit utánaolvasok a külföldi piacoknak és szerencsét próbálok ott. Ez csak idő és energia pocsékolás. (Én heti pár napot szoktam kereskedni). Az OTP nem lenne rossz, van forgalom és mozgás, de ott már gyülekeznek a felhők szerintem. Lásd legutóbbi váratlan bejelentés (amire esett is szépen), az új szuperbank és a gránit bankos történet...Csányit szerintem félre akarják lassan tolni.
Siralmas...ki kellett volna vágnom az összeset 8.725-nél és átcuccolni az OTP-be. Aki aktívabban kereskedik, annak ez a papír halott...forgalom nyista, majd egyszer 9 K fölött leszünk, majd egyszer... Aki tartja annak kitartást!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.