Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nem hiszem, hogy különösen fordulat/fordulós nap lenne ez vissza lefelé...tény ma sem sikerült, tény ha felfelé nem, akkor lehet lefelé menne akkor már...de 8300 körül vagyunk még mindig szépen....még mindig csak 1 ugrás a kitörés...
Még azért várjuk meg az egyhetest, de szerintem ennél nagyobb emelést áraztak be előzetesen a forintba, úgyhogy még jól is jöhet a Ricsinek. Én bővítettem.
Jó napot! Private Banking friss:- -Richter napi:Az ideális trendvonal tesztelése után jelent meg némi vételi erő. A csökkenő trend is tört, de csak kisebb elszakadást láthatunk a mélypontjától. A 8438 felett tesztelhető lenne a 8750 is akár. A vastag zöld ideális trendvonal törése viszont galibát okozhat majd. Ez még nem aktuális, de augusztusra megnőhet a további csökkenés esélye, ha csak enyhén emelkedik a trendvonal mentén. A 8750-től felfele veszít a vétel vonzerejéből;ennél magasabb szinteken inkább a long zárás keresése ajánlott.Támaszok: 7813; 7500.Ellenállások: 9063;9375;
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.