Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
mielőtt az erste azt gondolja, hogy 5 Ft-os bázisár módosításkor 20 Ft-al csökkentik a certit és ezt nem látjuk erősen téved....elég bunkóság, de ez van...
Equilor heti: --Emlékeztettek: Orbán Gábor, a Richter
vezérigazgatója egy lapinterjúban kifejtette, a társaság folyamatosan
keresi az akvizíciós lehetőségeket, a nőgyógyászati termékszegmensben
piacvezető szerepre törnek Európában. A tervek szerint 2028-ra az
alaptevékenység 2 milliárd eurós árbevételt hozhat. A forint erősödése
kedvezőtlen az exportbevétel szempontjából, de emiatt az idei éves
tervszámokat nem módosítják, euróban továbbra is 5 százalékos
bevételnövekedést várnak évente.
Szép forgalommal napi max.körüli záró, illetve heti max körüli.... Különösen semmi nem indokolja a 7xxx-es Richtert szerintem....igaz a 10xxx-es is merésznek tűnik... 450 Ft fel 2,5 nap alatt igen szép és pénteken sem riadt meg zárás előtti órákban....így 8400-8500 szerintem még benne van...meglátjuk hétfőn
Csiptem belole en is 7880-on, de azt jovo evre vettem. Meg az osztalekhoz vett reszt is tartom. Az osztalekosok szerintem meg dobolni fognak 8500-ig. Bennem is megfordult ma a gondolat, de meg ellen tudtam allni...
Én azt csináltam hogy 8045 től elkezdtem a vasárlást és az utolsó 100 db- t 7840 -n vettem, így 7960- as átlagom lett. Kicsit aggódtam mikor 7920 alá ment, de szerencsére ( és remélem) ez most már a múlté jó ideig.
Szerintem ezzel megerősítette a rövidtávú trendfordulót, ezért én vettem záróban. :) Csak az sajnálom, hogy nem a Reppasz által anno valószínűsített 7850-es aljat lőttem be vételre, mert az azért egy kicsit jobban hangzana. :D
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.