Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Köszönöm szépen Palack. Talán délután újra tudok nyitni egyet a vezetőség nagy lebeszélése előtt. Próba szerencse vagy szerecsen próba, mint az usákoknál.
Mind a ket iranyba meg van az esely,de valjuk be,honapokig vartuk a gyj-t,az most megvolt,kiugras is megtortent,minek kellene lenni a tovabbi emelkedes katalizatoranak ha kozben korrigal a kulso kornyezet? Az en tegnapi utolso eladasom kb epp itt volt,ami azt jelenti,h egy fillerrel sem vagyunk feljebb tegnap ota,pedig volt egy jo gyj es a forgalom kiemelkedo. En ezert szamitok tovabbi savozasra,ami persze egyaltalan nem zarja ki a ti verziotokat.
Szerencse faktor sokat számít illetve, ha valaki látja a könyvet. Nekem is volt már szerencsém (véletlenül) csúcson adni rv-t. Szimpla szerencsének tartottam, hogy ép esetemben visszament oda a vétel és benne voltam az eladói sorban. Gratulálok hozzá Reppasz-nak. Most a délután fog érdekelni. Jöjjön a nagymedve és vegyen a jó gyj hatására :)
Jelen pillanatban azért hozta Richter a szokásos GYJ utáni formáját. Felhúzás előtte, majd reggeli ismételt felhúzás egy pillanatra nyitóban és beejtés utána egyből. Amint a nagykönyvben megvan írva.
Ettől függetlenül tartom és szerintem az ez évi előrejelzések a 8k körüli értékre valósnak látszanak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.