Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
itt a nagy tőzsdei happy a héten, ez meg alig bír 6500 felett maradni, forgalom is nagyon gyenge....én eldobtam minden longot 6400 alattról, nem kockáztatok...nincs erő (vagy jól játszották el nekem, hogy nincs).
Nem biztatásként mondom, de azért helyt állt, és még növekedést is mutatott. Én sokat vesztettem ma, és még hagytam is bennt. De így utolag úgy tűnik, hogy ma az OTP nagyon elszívta a befektetőket. Nekem a helyzet a 4IG osztalék előtti helyzetére emlékeztet (persze az kis hal a Richterhez képest), amikor az eladók jól túladtak rajta tudván úgyse esik le nagyon az ára osztalék előtt. Aztán meg nagyot emelkedett. Ma itt nagyon dominált a nagy eladó, pénteken meg még a nagy vevő tűnt erősebbnek. Holnap talán jut némi levegő a Richternek is az OTP meg a kicsik mellett...
A 6600 ft-on simán átmegy a 7K , ha jól fogadják a jelentést azon is.
Törölt felhasználó2020. 11. 02. 11:55
A Richter a napos grafikonján letörte a korábbi emelkedő trendvonalát, azonban,
egy lejjebb húzott trendvonal még kitart, és egyelőre megállította a
részvény esését. Ha folytatódik a lejtmenet, és ez a trendvonal sem
tartana ki, akkor még a 6200 forintos szint környéke jelenthet támaszt.
Felfelé a 6600 forint körüli trendvonal, a két mozgóátlag, majd a 7000
forintos szint lehet ellenállás. Az RSI a 40-es szintnél egyelőre nem
sok erőt mutat, és az MACD is eladási jelzésbe fordult. A Richter
pénteken teszi közzé negyedéves eredményeit.
...már csüörtökön fog mozogni fel szerintem.Egy probléma van ma ,ha délután mai europai hangulatra elindul le az USA akkor lehúz mindent.Bár nekem úgy tűnik főleg itt az eu-ban beárazta a tőzsde hogy nyer a Biden. Kérdés amerikában mi lesz ma, de úgy látom ott is Bident várja a piac erősebben.
Jó reggelt! Ez ilyen papír, lehet,hogy még valaki nagy akar eladni, reggel jól indult. Később megindulgat ma, de a héten pénteken jelent,akkor nagy forgalom várható.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.