Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Addigra valami lesz az usában az elnökkel is...belegondolok mehet igen a dolog fel tovább...ma inkább biztosra mentem.Túl sokáig nézegettem ricsikéket mínuszban:-)
Erre számít idén a Richter -Euróban számolva továbbra is 3 százalékos konszolidált
árbevétel-növekedésre számít idén a Richter. Szegmensenként nézve ez a
gyógyszergyártásban 4 százalékos emelkedés, és a nagykereskedelmi
tevékenység bevételének csökkenése mellett mehet végbe. A bruttó
fedezetet 57-58 százalék közé várják - mondta Orbán Gábor vezérigazgató a
vállalat 1-9 havi eredményeit ismertető online sajtótájékoztatón. Az eddig látottakhoz képest mért jelentős növekedés a kereskedelmi és
marketing arány javulásához köthető, illetve ahhoz, hogy a Vraylar
amerikai forgalma 100 millió dollárral meghaladja a korábbi, 1,3
milliárd dolláros Bloomberg-konszenzust, a plusz pedig tiszta profitként
csapódik le. https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/tozsde-richter-gyorsjelentes-varakozasok.717119.html?fbclid=IwAR1mTZGrTQ5G67MbOcH1zxKCMO3Lx6UMestPSLMlF8sDpCp_A7AbwC4ZlGU
Sok energiát elvitt valóban.Ez a cégem befektetése, magánban csak külföldön tőzsdézem.Ricsi több időt vitt el mint a többi külföldi részvény együtt ami sokkal több összeg... meguntam kicsit ezt igen.Ma volt egy jó napom erre eldönteni menjek tovább vagy kocc...
A nyero a lenyeg meg h megerte -e idotavon,es idegessegben-:) Nekem matematiailag volt egy kis nyero,de nem erte meg ennyit bosszankodni ilyen hosszu savozasban erte.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.