Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Háát... az nem mostanában lesz reálisan nézve.Szerintem talán májusban lehetséges majd...Én is így vagyok az OTP-vel teljesen ott abban bízom november végén megjöhet 9200.Sajnos a negatív korona hírek itthon addigra segítenek ebben(bár ne így lenne persze ,hogy ettől függ...)
Ma benne van a kilövés ...minden tényező jó hozzá egyenlőre.USA belép ma kiderül hamar mi lesz...Ha pirosban kezdenek akkor nehéz lesz viszont.Ünnepnap előtt jó kell zárni!
Jó, te ráérsz egész nap figyelni az árfolyamot, így biztos megéri, akár napon belül is, az a legjobb a day trade költsége. egyre szukul a spread,hamarosan ujabb szintlepes varhato-pontosan!!
Ja én csak akkor adok el valamit ha a megadott nyereségemet elértem. Az minimum 450k mindenféle levonás után tisztán.. Veszteségért felesleges.. Ha 10 évig kell hogy eljöjjön az a szint akkor 10 évig várok.. Most a MOL-nál vagyok ilyenben 2500nál szeretnék kiszállni de ahogy a helyzet látszik erre nem lesz lehetőség 5 éven belül
Nem. Orulok ha adot kell fizetnem. Aminek a reme az utobbi ket.evben nem fenyegetett. Mondjuk egesz nyar elejeig azt hittem h bepotolom es brutal adot fogok fizetni,de hala a vilagszinvonalu magyar gazdasagnak azota ujbol massziv vesztesegben vagyok,es kisebbfajta csodaval erne fel ha ev vegere ez nyeresegbe fordulna.
Sima bankkal nem szabad foglalkozni,az azoknak valo akik megvesznek valamit,aztan addig tartjak mig ki nem rugyezik. Ami tekintve pl a legutobbi 3 evet,nem feltetlenul valik be. Randomnal vagyok,ez a legkoltseghatekonyabb platform.
Megkérdezhetem ilyenkor hány ezer db-részvénnyel tolod? Vagy min tolod? Mert ez a 70 ft-os árfolyamnyereség még 5000db részvény esetében is kb bukásra jön ki.... banki költségek + adó elviszik...
Sziasztok! 6775-on visszavettem a tegnap zaras elott eladottakat,de az osszestol meg is szabadultam 6845-on. Most szintugy bent allok vetelen 6800 alatt,de ha meg is kapom,mar nem olyan biztos h eladom,mert ugy velem egyre szukul a spread,hamarosan ujabb szintlepes varhato szvsz.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.