Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
...covid teszteket önkénteseknek? Ezt nem értem Martin. Ez hogy van?
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 14:22
Nekem kellene az 7k nagyon sajnos hogy szabaduljak tőle .Kicsit bánom is a vételt...,mert elvileg OTP-t akartam sokáig figyeltem .Az bejött volna.De stabilitást gondoltam ami nincs meg a Richterben most meg kicsit sem szerintem.Szívás lett...Várok vele hátha...ma nem adom még el a felét .
árfolyamra nem is utaltam... de most már inkább csöndben maradok..., nekem az is jó lenne, ha év végéig itt maradna az árfolyam
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 14:01
luksipoker-lazaság van, mi már karanténba sem kerültünk és 3 napra jöttek tesztelni 6 nap volt az eredmény amíg megjött.(fiam pozitiv, de semmi komoly )
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 13:58
Ramones -májusi cikk de elvileg most lenne aktuális ha végig olvasod.Bár én nem látom ebből miért lenne nagyon jó a Richter árfolyamnak...A másik cégnek igen.
Ha már leverték reggel és megkínáltak akkor elfogadtam egy keveset:-)) Sokat nem várok egyelőre tőle, de azért 6500-6700 sávba egyszer csak elér majd. Lefelé 6200 környéke még cél nálam továbbra is. Puskapor szárazon tartva. Off: Nemrég voltak kint a rendőrök ellenőrizni. Kérdezték jól van-e mindenki? Egyelőre mindenki jól van, de a pletykák szerint bukik a mostani tesztelős rendszer. Mi elvileg ha minden jól menne akkor jövő héten szabdulnánk a karanténból.... Fő az egészség! Ez csak pénz!
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 13:38
Bár ez a Meditop szerintem többet kap majd a tortából megnézve a weboldaluk.
Tétova46 kolléga tartotta a szavát. Azért ez nem kis hír, úgy általában, más kérdés, hogy hogy jön a képbe a mi Richárdunk. Lehet jönni fog, csak még hallgatnak róla?
Az alábbi csodás hírek hallatán már száguld is az árfolyam az egekbe.
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 13:07
Ennek a japán gyógyszernek sok köze nem lesz szerintem a Richter árfolyamhoz mostanában...A jelentés talán feldobhatja majd október végén igen...Arról lenne jó pénzügyi előzetes info.
Kedves martin36! Köszönöm a jó kívánságokat, rám is fér, mert akkor szálltam ki az otp-ből 9200-n, amikor pát óra múlva 9500 volt, ez még nem lenne baj, de a kapott információim alapján átjöttem RG-re, mint írtam, 6635-ön. Egy dologban azonban hibásan tájékoztattalak, két rémhírt terjesztetem, az egyik a lengyel vakcina volt, a másik a japán gyógyszerben (favipiravir) való tevékeny magyar részvétel. Mit adj Isten, mára ez utóbbinak a sikerességét is hivatalosan bejelentették, a portfólión ez el is olvasható. Ez utóbbi nem vakcina, hanem gyógyszer, tehát én konokul továbbülök a 6635-ön.
Így van,azt kiszenvedjük, biztos lesz 7600 ft, kb -1 hónap múlva jelentés előtt.
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 12:29
Igen ,némileg én is is vagyok mint Martin.Sajnos a magyar tőzsde nem halmoz el lehetőségekkel minket szerintem.RICHTER-ben én is inkább a stabilitást kerestem, de azt érzem ebből szempontból már az OTP jobb választás lett volna már korona vírus 2. hullámban is több van benne ha kell ők tesznek-vesznek részvényt hogy maradjon benne erő...(többi részvény futottak még kategória nálam jelenleg kizárva teljesen)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.