Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ha valami emelkedik, akkor mindenki nyugiban van. ha valami esik, akkor aki benne ül az szívja a fogát, aki nem, az meg szurkol az olcsóbb beszállóért. sztem túltoljátok ezt a shortos témát.
A shorthívők eltűnésével gyakorlatilag kiürült a topic. Azért ez elgondolkodtató szerintem. Nem tudom mennyire ad általános képet a tőzsdézőkről, de mind a MOL-ban, mind az OTP-ben nyüzsgés van, és ott eső trend van. Ennyire magával ragad mindenkit, ha lehet shortolni? Engem a long lehetőség vonz.
Ne is várd, hogy felsorolja valaki, több 100 terméke van a cégnek. A jelentésekben ezeket terápiás területenként bontva/csoportosítva találod, mint nőgyógyászat, központi idegrendszer stb. A Cariprazin az utóbbi csoportba tartozik.
Ezt már én is kérdezrem korábban. És válaszoltam is rá, hogy a gyógyszeripar általában véve kimagasló nyereségességű iparág, sok más nyereséges terméke van a cégnek, a Cariprazin ezek közül is kiemeljedik, mert orig. Úgy látszik beragadt nála ez a kérdés.
Biztos vagyok benne, hogy sok kutatás folyik a Richterben, amiről nem tudunk és amiből szintén lehet story. Mellesleg sokszor szabadalmak megvételével szerez magának jó terméket a Richter. Nem tudom milyen országokba vezették már be a Cariprazin, de ebben is látok nagy növekedési potenciált.
Az Esmya volt még, de azzal nem tudom mi van, mert súlyos mellékhatásokat okozott. Amennyire én tudom a Cariprazin óta nincs semmi komoly fejlesztés, szóval hosszabb távon szerintem nem lesz benne story.
Törölt felhasználó2020. 08. 26. 13:30
A Cariprazine - Vraylar mellett van még olyan terméke ami elég nyereséges?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.