Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én mire törtem volna ki? Nem nekem kell kitörni a papírnak. -Private banking friss. -Richter napi: Új csúcsra futott, az emelkedőtrendet tartva. A 7500 körül válna túlvetté, ami csökkentené a további long esélyt.A nagyon hosszú kép alapján a 7500 környéke számít jelentős ellenállásnak. Ha vissza is esne 7188 környékére,már egy erős támasszal találhatja magát szembe. A short pozíciók nyitása nem tűnik jó ötletnek, mert még sokáig jól nézhet ki a papír. A korrekció mértéke alapján a jelenlegi árakhoz képest 5-6%-ra lehetnek jó vételi lehetőségek. Támaszok:7188; 6875; 6563; 6250; 5938; 5625.Ellenállások:7500; 7813.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.