Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Úgy írod mintha jövőre lejárna a szabadalmi védettség. Pedig még van jópár év. 20 éves periódust szoktak megadni. Addig van idő új gyógyszereket fejleszteni, licenceket venni. Szóval nem igazán értem miért aggódsz annyira a szabadalmi lejárat miatt. Egyelőre megy a szekér, a Vraylar pedig az életciklusa felfutó szakaszában van.
A helyzet változatlan, profit szinte csak a VRAYLAR-ból van, 2012 óta ketyeg az oltalom, 8 év már elszállt, meg kell nézni, hogy mit tesz egy céggel, egy COPAXONE, HUMIRA kiesése az oltalmi körből, itt meg csak 1 csodabogyó van. Nem ér ennyit.
Ahhoz képest elég magas a tulajdonhányadban a külföldi részarány. Most pangás van a BUX-ban. Nem csak Richtert érinti. Meg fog jönni a forgalom, és akkor emelkedni fog.
Nézd meg egy kicsit távolabbról a diagramot, mondjuk hónapos tf-en. Szerintem nem lefelé tart a hosszútávú trend. Felfelé fog kitörni, a funda és a hosszútávú trend is erre mutat rá.
Csak az időtáv kérdése, rövid távon nem hiszem, hogy 6500 alá megy már. Ahogy korábban meg nem hittem, hogy 6000 alá mehet. Nem is ment, csak 6200 ig. Ez azt jelzi, hogy hosszútávú emelkedő trend indulhat. Össze kell kötni a tavaszi mélypontot a 6200-as aljjal. Az mutatja az emelkedő trendvonalat.
6200 körül vettem, 7500-ig nem kívánom eladni. Új "zselé" hatalmas potenciál, és a vakcnináról is lesz hamarosan hír. Megtört az esés, de még lehet sztem vásárolni majd 6500 alatt is.
Private Banking friss. -Richter napi: A 6250 alatti szintről gyorsan megfordult a papír,és máris elérte az első fontos szintet 6875-nél. Ezzel a csökkenő trend is megtört, és emelkedő pályára állhat a papír. Minden esés inkább jobb vételi hely lehet.Célárként a 7500-at lehet megemlíteni, mint elérhető szintet, mert a Covid okozta esés mélypontját jóval meghaladta a néhány nappal ezelőtti ütött aljpont. Ez pedig erőre utal és teret ad az emelkedésnek. Támaszok:6250; 5938; 5625; 5313; 5000.Ellenállások:7188; 7500; 7813.
A lényeg, hogy innentől már minden plusz nyereség, az a tavalyi bázishoz képest növekmény! Nem hiszem, hogy számít, meg lesz-e a 100 Mrd. Válságban növekedik, nem sok cég csinálja világ szinten sem. A célárak továbbra is 8000 feletti szinteket irányoznak elő. Sajnos nagyon gyér a BUX forgalma továbbra is, a külföldiek elfordultak a magyar eszközöktől. Ez az egyetlen, ami negatívan érinti a Richtert is sajnos. Ha visszatér a forgalom, menni fog min. egy 1000-est.
Kösz,na ennek a fordított fejj vállnak utána nézek,annyira nem értek ehhez még! R.C. reggeli.-Richter:
a jó jelentésre sem szállt el az árfolyam, pedig illett volna. Tavaly
59 Mrd forintot csinált a Társaság adózott eredményként, idén akár a 100
Mrd forintos álomhatár is meglehet. Az első hat hónapban túl vagyunk a
60 Mrd forinton... Újabb nőgyógyászati készítmény engedélye a Richter
nőgyógyászati "portfólión" belül:
https://bet.hu/newkibdata/128445432/RCH200804ER01H.pdf ++
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.