Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mi lehetett ez a sok törölt hozzászólás? Jönnek a vevők ismét. Jó napja volt a gyógyszergyártó papírjának is, ismét a 7000 forintos
csúcsig futott az árfolyam egy elég stabil likviditással szerdán. Az új
híreknek örülhettek a befektetők vállalati gyorsjelentés és a
koronavírus-vakcinák fejlesztése terén. Nagyon úgy fest, hogy a zászló
alakzat beigazolhatja a hozzáfűzött reményeket és negyedjére tolhatja rá
a jegyzést április óta a 7000-es csúcsra. Most megint ezen a szinten
áll vagy bukik a Richter árfolyamának további sorsa.
Nem shortolom, de vannak jobb vételek is, mint például az ALLERGAN-om volt 2019-ben, AbbVie +45% kivásárlási ajánlat az aktuális árfolyamra, vagy a FITBIT-em, amit az ALPHABET vitt, be kell ütni ezeket a neveket, ki írt róla, nem te az bíztos. 1 évben 2 kivásárlást megfogni, szerencse is az bíztos, szerencséje lehetne másnak is, de nem volt. Most is van 3 gyógyszeres is, amit nyomon követek, mind a 3 amerikai. Ricsikét akkor útáltam meg, amikor hazai pályán felmosatták vele a padlót az ESMYA-val, az, hogy USA-ban nem vezethette be, már természetes volt, azt viszont poziban szívtam végig, mert bíztam benne. Aberdeen és a Black Rock távozott, BR cirka 15% bukóban, ezek tények, pénzt senki nem éget csak úgy. Idén semmilyen pozim nem volt Richterben.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.