Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ma is csak záróban volt magas forgalom,egész nap pangott! De az egész BUX-ban nincs erő! Egyik nagy papírban sem! Amerikát hiába húzták hétfőn,kedden, mi észre sem vettük, nálunk semmi.- Azért az esés már kifutottnak látszik..
A Richter, a cég nem gyenge, a BUX rv. - eket az alacsony forgalmú napokon shorthuszárok fingatják, mert totális érdektelenség van külföld által. Külföld figyelme elfordult, ezek a napi forgalmak, ami BUX-ban napról napra megfordul, az nevetséges. Ezért lehet a BLUE-kkal ezt a játékot csinálni.
egyértelmű volt már igen sajnos, hogy ez a certi ezt nem ússza meg...megúszta múltkor, volt utána 6900 környéke, most viszont csúnyán beverték....Innentől a Richter nálam így teljes talány, ahogy ez most megint elgyengült ez döbbenetes.
igen kell jelenteni, de nem egyenként, csak ha átlépik a meghatározott tulajdoni hányadokat....ha azt akarták volna h az alapitvány ne adjon el, akkor azzal a feltétellel adták volna oda, de nem igy adták..de te sem és én sem láttam h megvan ezért ezek csak vélemények
6414 ft-os certinek annyi,erre ment ki a játék gondolom. A minimum volt ma 6300 ft, azért a 7050 ről eddig lejönni, már túladott lett egyben. Hogy ki adhatja nem tudom.
Először olvasd el a cikket.... "-Ha valamilyen okból kifolyólag ezek a társaságok nem fizetnek osztalékot, akkor arra is felkészülnek? -A
következő évek fejlesztési programjának végrehajtása tulajdonképpen
osztalékbevétel nélkül is megvalósítható, a kiadások ráadásul csak
fokozatosan, a tevékenység kibővítéséhez igazodva emelkednek, így
nehézséggel nem számolunk."
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.