Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az alkalmazottaknak juttatott részvények: " A részvények 2022. január 1-ig letétben lesznek a munkavállalók UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél vezetett értékpapírszámláin."
Így van, megváltozott a szemlélet a Richterrel kapcsolatban, teljes fordulat. Egy év múlva új AHT-az irány! Közel 5 milliárdos forgalom, nem semmi... Valaki tud valamit, a jövő évi várakozásokról,épül be az árba ez.
Jól veszik. Amit pár éve 6080-on vettem azt most inkább eladtam hátha lesz egy kis vissza korrekció és akkor majd visszaveszem. Ha nem lesz akkor is van még bent részvényem.
Hát lehet,hogy igazad lesz,2020 év végére mindenképp már új AHT várok tőle,ami meghaladja a 2017- juniusi 7300 ft-ot! Mi ez a nagy forgalom, átkötések lehetnek? Már 3.5 milliárd,és dél sincs még!
Szerintem év végéig simán elérheti a 7000 szintet. Valami nagy puffanásra készülnek a jövő negyedév zárásakor bejelenteni. Igazából most annak van értelme, ha 8500-ig hagyják futni és utána jön március felé egy 20%-os korrekció. Ha 7200 előtt visszafordul, akkor 6500 körüli szinten egész évben oldalazni fog!
RC-reggeli. 6360
forint a Richter árfolyama. Tankönyvien viselkedik: nagy kitörés,
visszateszt, tovább emelkedés. Tényleg indulhatunk a 7000 forint felé?
Ebben a részvényben semmi sem lehetetlen...
+ 6500 ft vártam eredetileg 2020 tavaszra...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.