Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A semmiért (csak mert vettem) kapok évente rá 120 ezret tisztán nekem több mint elég. Nem vagyok egy nagy guru ezért amit elhatároztam tartom is. Most csinálhattam volna novemberben amikor szintén 5600 felett volt hogy eladom majd visszaveszem 5400 körül most megint eladom... de ki a franc tudja mindig belőni mikor áll meg mikor megy le és meddig. Amit belövök szintet az biztos arra csak várni kell..Ezt amolyan lekötésnek is felfogom.
Sajnos a leggyengébb osztalékfizető cég. Jelképes mennyiség. Az az előnye, hogy széjjel van verve. Szerintem nem éri meg csak úgy tartani. A hullámokban kell akciózni. 3-4 jó köröm nekem is volt 5000-5600 között. Igaz benne vagyok 6900tól is, azt spec elhibáztam.
5550-ről vagyok benne tavaly év eleje óta. Ha a hold a földbe csapódik akkor se adom el 6500 alatt :) Így garantált az osztalék 4-5 évig mire oda felmegy
Igen, a mészárszék. Ettől függetlenül ha még korlátozásokkal is, mint Eu-ban, de a bevezetésre számítok. Szép forgalommal indultunk: 83 mill fél óra alatt. Mozgás van :) 5695
Nem látok bele az fda fejébe, így akár még igazad is lehet. Sok érv és üzleti érdek lehet a nemleges döntés mögött. Azonban az engedélyezés mellett is szólnak pozitív érvek. Az egész attól függ, hogy milyen eredményeket fognak bemutatni. Eddig nem hallottam újabb problémás jelentésről és bízom abban, hogy a korábbi esetekben is beigazolódik, hogy nem a gyógyszer volt a kiváltó ok, hanem az életmód és a kezelési utasítások figyelmen kívül hagyása. Ha pedig ez igazolódik be, akkor már igazán bolondnak kell lennie az amerikaiaknak, hogy elutasítsanak olyan gyógyszert, ami vágás nélkül hatékonyan gyógyít és rajtuk kívül más országokban használnak sikeresen. Bevezetés esetén szvsz limites felpattanás lesz napokon keresztül, vagy legalábbis ahhoz közeli.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.