Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ahh, megvan. ErsteMarket: "Több mint háromtucat nagy amerikai gyógyszergyártó emelte árait az újév
kezdetével a tengerentúlon az Rx Savings Solutions adatai szerint. Az
átlagos áremelés mértéke 6,3% volt. Többek között az Allergan, a Richter
amerikai értékesítési partnere is elismerte, hogy 51 gyógyszerének
emelte árát, egyik felét nagyjából 5, másik felét nagyjából 10%-kal."
átlagnál kisebb forgalom mellett jelentős árfolyamnövekedés, ..a munkavállalók elkezdték adni "felszabadított" részvényeik, de volt rá vevő, amugysem tudna a munkavállalói értékesítés jelentős hatást gyakorolni az árfolyamra.... Minden kedves részvénytulajdonosnak tovább emelkedő árfolyamot kivánok a boldog uj évükben!
nyugi a takarító is dupláját kapja mint bárhol kapna egyébként, de sajna szépen elkezdik adni, mire várna most fent van a papír én is eladnám 5500-5600 körül, akkor viszont vehetünk még lejjebb szerintem. Azt figyeltem meg hogy amikor már olyan szépen elindul és 5600 körül jár akkor valaki mindig beleköp a levesbe, a ricsi mintha átkos lenne.
Én azokra a Richter Gedeonnál dolgozókra gondoltam akiket személyesen is ismerek,nem gyógyszerészekről van szó,hanem fizikai munkásokról és igen ők mondják nekem,hogy csöves a fizetésük.Ők eladják biztos.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.